NPF-guiden

NPF-guiden ger dig en vägledning kring NPF - information om diagnoserna, hur man kan söka hjälp i samhället och vilka aktörer man kan vända sig till.

I sociala medier

Det finns många personer med NPF som använder sociala medier för att beskriva hur det är att leva med NPF men också för att berätta om sitt liv i vardagen. Här har vi samlat några av dem.

 

Isabella Löwengrip

 

Isabella Löwengrip, tidigare känd som ”Blondinbella”, är bloggare och entreprenör med familj och två små barn som skriver om sitt vardagsliv. I november 2013 berättade hon att hon hade diagnostiserats med ADHD.


http://www.isabellalowengrip.se/

 

Joanna Halvardsson ”Dom kallar mig Hannes”

 

Joanna från Hagfors fick vid 16-års ålder diagnosen Aspergers syndrom. Hon har levt flera år med psykisk ohälsa och har gjort åtta självmordsförsök. Idag har hon hittat tillbaka till livet och utbildat sig till journalist.  Hon driver eget företag och föreläser idag för att öka kunskapen och hjälpa andra. Johanna vill visa att diagnos inte behöver vara ett hinder.


joannahalvardsson.se

 

Viktor Frisk

 

Viktor Frisk har tillsammans med Samir Badran medverkat i Melodifestivalen flertalet gånger. Har driver också sin egen blogg och har synts i många mediala sammanhang där han berättat om hur det är att leva med ADHD. Läs mer på hans blogg.